El Viajero Virtual de Alicante: ültimos artículos

El Viajero Virtual de Alicante

sábado, 3 de julio de 2010

Millena o Villeneta. Fiestas Patronales de Sant Josep i Sant Roc 2010



Comienzan las Fiestas Mayores 2010 en Millena o Villeneta en honor a San José y San Roque / Festes de Sant Josep i Sant Roc.

Destaca:

  • Divendres, 9 de juliol. A les 13:00 h. Volteig General de Campanes, “inici de la festa”. A les 18:00 h. Concentració Popular a la Placa de l’Església, baix de l’Om. Marxa Festera, encaminant-se cap al riu per a tallar el Xop. A continuació retorn al Poble per l’itinerari de costum, deixant el Xop a la “Fresca” a l’entrada de la localitat. A la 1:00 de la matinada: Ball a la Plaça de l’Església.
  • Dissabte, 10 de juliol. A les 8:00 h: Despertà pels carrers de la Vila amb trons i coets. A les 12:00 h. Volteig General de Campanes i Traca per a despertar a aquells que encara que estiguen dormint. Tot seguit, a la Plaça de L’església. “DIA DE LES PAELLES”. A les 20h. “Pujada del Xop” des de l’entrada del Poble a la Placeta de Sant Josep amb l’acompanyament musical de l’agrupació Musical “El Deliri” de Gorga. A la 1:00 h. Revetlla Popular a la Placa L’església.
  • Diumenge, 11 de juliol. A les 9:00 h. despertá amb coets. Volteig General de Campanes i Cridà a la Festa. A les 11:30 h. cercavila pel poble amb “El Deliri” de Gorga i l’acompanyament d’autoritats, festers i poble en general. A les 13:00 h. solemne Missa Major en Honor al Patró Sant Josep, cantada per el “ORFEÓ MARE NOSTRUM”. A les 14:00 h. Planta del Xop en la Placeta de Sant Josep amb l’acompanyament de l’agrupació Musical “El Deliri” de Gorga. Punt culminant de la Festa. A les 18.30 h. a la plaça de l’Església “dia de l’orxata”, hi haurà berenar de orxata i fartons per a tot aquell que vulga. A les 21:00 h. Solemne Processó en honor del Patró Sant Josep. A les 22:30 h. Castell de Focs d’Artifici. En acabar vos esperem a tots al “sopar de baix braç” amenitzat per un grup musical, a la plaça l’església.
  • Dilluns, 12 de juliol. A les 9:00 h. Volteig general de Campanes, tocat amb herberet, timó i pastissos per al que tinga forces. A les 12:00 h. Solemne Missa al co-patró Sant Roc. Des de les 12:45 h. fins les 14:45 h, Parc Infantil d’Atraccions per als mes menuts a la Plaça de L’Església, que continuarà per la vesprada de les 17:00 a les 20:00h. A les 21:00 h. Processó Solemne en honor de Sant Roc pels carrers del poble. A les 22:00 h. Sopar de Germanor veïnal a la Plaça L’Església.

Más información:

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.